Kahvakuulahistoriikki

#okskahvakuula10v.  Lataa kertomus täältä

.. ja sillä aikaan Oulussa

Oulun Karateseurassa on harrastettu kahvakuulaa vuodesta 2008. Alusta asti olemme painottuneet kahvakuulaurheilua kunnioittavaan harrastamiseen tekniikan ja perusliikkeiden kautta. Tavoitteemme on tarjota monipuolisia ja turvallisia harjoituksia, edistää kahvakuulaurheilun leviämistä kaikissa ikäryhmissä ja tukea harrastajiamme heidän tavoitteissaan.

Tarjoamme harrastajille 3-4 harjoitusta viikossa ja niiden painotukset vaihtelevat kahvakuulaurheilusta koko kehon painolla tehtäviin kuntoliikkeisiin. Seurassamme on noin 25 kahvakuulaharrastajaa, joista noin 10 on kilpaillut tai kilpailee kansallisella ja jopa kansainvälisellä tasolla kahvakuulassa.

Kahvakuula mahdollistaa siis tavoitteellisen kilpaurheilun ja se sopii urheilu- ja liikuntalajina myös yleisesti kuntoilijoille ja muiden urheilulajien edustajille.

Jos kahvakuulan perusteet (heilurit, rinnalleveto, työntö ja tempaus) ovat jo hallussa, voit liittyä yleisiin harkkoihin. Esittäydy tunnin ohjaajalle ja siitä se sitten alkaa. Jos kahvakuula on sinulle uusi tuttavuus, ota yhteys seuran ohjaajiin niin katsotaan mitä saadaan aikaan (maarit.kangas(at)valmentajat.fi).

Yleiset harjoitukset kesätauolla 29.7.asti. Elokuussa

Ma klo 18.00-19.30,

ke klo 19.30- 20.30 (21.00)

La klo 11-12 (-12.30)

#okskahvakuula10v

kisalavat

Palautetta 2015 toiminnasta: ...Harjoitukset edelleen vaihtelevia, ...ei koskaan tiedä saliin tullessa mikä odottaa...

2016: Palautteemme on vain positiivista, kaikki ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja treenin todella monipuolisia ja kokonaisuudessaan ihan huippuporukkaa ja ilmapiiri on kannustava ja innostava.