OKS Kahvakuulaharjoitukset

Yleiset

Seuran yleiset harjoitukset sopivat niille, joilla on jo perustaidot kahvakuulaamiseen (ote, perusliikkeet kuten etuheilautus, työntö, tempaus, rinnalleveto jne.). Harjoituksissa tekniikkaa kerrataan ja vieraammat liikket ja sarjat oppii sitten tehdessä ja harjoituksen vaativuutta voi itse säädellä kuulakoolla ja temmolla. Harjoituksiin voi liittyä läpi kauden ilmestymällä salille ja esittäytymällä ohjaajalle.

Syyskausi 2017 alkaa 28.8.2017. Aikataulu

Maanantai tatami, harjoitukset klo 18.15-19.45. Monipuolinen yleistunti perusliikkeillä ja fitness vivahteilla.

Keskiviikko tatami, erillisen ilmoituksen mukaan

Torstai tatami, harjoitukset klo 20-21. Monipuolinen yleistunti. Tekniikkanurkkaus ilmoittautumalla Maaritille, klo 19.30-20.

Lauantai puusali, harjoitukset klo 11-12. Kaikille sopiva GS harjoitteluun painottuva tunti, jolla teemoittain harjoitellaan työntö, tempaus ja LC (rinnalleveto + työntö) liikkeitä. Yleensä harjoituksen lisukkeena kuntopiiri klo 12-12.30.

Kahvakuulan peruskurssi (ikäraja 16 v.)

Syksyllä ja keväällä järjestetään peruskurssit. Peruskurssi aloittaa kahvakuulaamisen alkeista, joten se sopii niille, joilla ei ole aikaisempaa kahvakuulakokemusta. Kurssilla ei myöskään tarvitse omata valmiiksi Teräsmiehen tai Peppi Pitkätossun voimia tai pitkänmatkanjuoksijan kestävyyttä. Peruskurssi voi olla sopiva vaihtoehto myös hiukan kahvakuulaan tutustuneelle, joka haluaa vahvistaa perustaitojen osaamistaan tai kohottaa progressiivisesti kuntoaan. Kurssilaiset saavat perustaidot kuulailun turvalliseen jatkamiseen seurassamme, itsenäisesti tai muiden ohjatuilla tunneilla. Kurssikoko max 20 hlö. Peruskurssin jälkeen kurssilaiset siirtyvät yleisiin harjoituksiin loppukaudeksi. Vaihtuva vastuuohjaaja.

Kahvakuulan peruskurssi (Ikäraja 15 v.)
Harjoituspaikkana seuramme sali Toppilassa osoitteessa Satamatie 2.
Peruskurssi on hyvä tapa oppia kahvakuulaharjoittelun perusteet sekä tekniikat oikein ja turvallisesti myös omatoimista harjoittelua ajatellen.

Kurssi kestää kuukauden (4 harjoituskertaa), jonka aikana opitaan turvallisen nostamisen perusteet sekä kohotetaan kuntoa monipuolisella oheisharjoittelulla. Kurssin  jälkeen voit siirtyä seuramme yleisiin kahvakuulaharjoituksiin ja jatkaa kurssin hinnalla harjoittelua vuoden loppuun asti.
Kurssin harjoitusaika on keskiviikko klo 19.45-21.

Kurssin infotilaisuus ja ensimmäinen harjoitus on keskiviikkona 13.9. klo 19.45.

Kurssin hinta on 90 €. Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilla 50 €. Kerran voi kokeilla maksutta.

Meillä käy myös Smartum liikunta/kulttuurisetelit, yritysten Sporttipassi, Virikesetelit, Pay2Go sekä EazyBreak. Kurssille otetaan 20 ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuessasi ilmoita KURSSILAISEN nimi ja KURSSI mille osallistut.
Lisätietoja: Maarit Kangas 040-581 6898 ja maarit.kangas(at)valmentajat.fi

Harjoituspaikkana seuramme sali Toppilassa osoitteessa Satamatie 2. Opastus salille.

Muutokset etusivulta