Oulun Karateseura Girevoy Sport

Oulun Karateseura (OKS) on harjoitellut ja kehittänyt kahvakuulaurheilua vuodesta 2008 lähtien. Seuran jäsenet ovat saavuttaneet lukuisia SM ja MM mitaleita yleisissä ja seniorisarjoissa. Toiminta jatkuu vireänä ja riveissämme viihtyvät sekä aktiivikilpailijat että kuntoharrastajat. Pikainen katsaus viime vuosien toimintaan tästä linkistä.

OKS järjestää ohjattuja harjoituksia yleisillä vuoroilla. Harjoituksissa käytetään monipuolisesti kahvakuulan perusliikkeitä ja niiden apuliikkeitä fitness-liikkeillä höystettynä. Viikoittain yksi harjoituskerta on Girevoy Sportia (GS) eli kahvakuulan perusliikkeisiin (työntö, tempaus, LC) keskittyvää. Lisäksi järjestämme kevät- ja syyskausilla peruskurssin, jolla uudet harrastajat saavat perustaidot turvalliseen ja monipuoliseen kahvakuulailuun. Seuran vetäjät ovat ammattitaitoisia ja laaja-alaisen valmennuskoulutuksen saaneita ammattilaisia.

Järjestämme myös säännöllisesti salikisoja omille ja muiden seurojen harrastajille. Salimme välineet ovat kattavat ja ne ovat harrastajien käytettävissä.

Järjestämme tilauksesta muille urheiluseuroille ja yrityksille kahvakuulakursseja ja valmennusseminaareja kahvakuulatekniikasta ja fyysisestä harjoittelusta.

Oulun karateseuran jäsenyys

Jäsenmaksu puolivuosittain (kevät/syksy). Seuran jäsenmaksuun sisältyvät yleisten kahvakuulaharjoitusten lisäksi aikuisten yleiset karate ja jujutsu harjoitukset omien tasovaatimustensa mukaan. OKS on painonnostoliiton jäsenseura. Kahvakuulatoiminnasta tiedotetaan jäsenille webbisivustolla ja sähköpostilla. Ilmoittaudu sähköpostilistalle ilmoittamalla osoitteesi ohjaajalle. Syksyn 2017 (7-12/2017) maksut löydät täältä.

OKSn sali Toppilassa osoitteessa Satamatie 2. Opastus salille

Lisätietoja Oulun Karateseuran puheenjohtaja Mika Alamaula tai ohjaaja Maarit Kangas ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ).

OKS KAHVAKUULA HISTORIAA